Appartementen

Voor wie opzoek is naar een comfortabele slaapplek voor 1 of meerdere nachten zijn de appartementen aan de achterzijde van onze boerderij uitermate geschikt. Wij liggen midden in de natuur, de rust straalt hier uit, wandel,- fietspaden in overvloed. Teveel om op te noemen.

Ervaar het daarom zelf ….

√ 3 app.; Berk, Den, Spar (studio)
√ Privé ingang
√  Privé Terras(sen)
√  Zit,- en eetkamer, keuken, slaapkamer( Berk, Den), douche en toilet
√  Gratis Wifi
√  Rookmelders aanwezig


Wij verhuren 3 appartementen voor elk 2 personen. Allen beschikken ze over een privé terras en een eigen ingang aan de achter- of zijkant van onze boerderij. Zo kunt u heerlijk genieten op uw terras met een boek, een glas wijn en de stilte rondom Jipsingerhof. Aan de achterkant treft u aan de linkerkant appartement 1, de Berk (voorheen Jantje) aan. Dit is ons grootste appartement. Daarnaast treft u appartement 2 aan, de Den (voorheen Keeske). En als laatst hebben we aan de zijkant van de boerderij onze 3de appartement, de Spar zitten (voorheen Huibke). De appartementen beschikken allen over een zitgedeelte met televisie, eetgedeelte, keuken met rookmelder, slaapkamer( alleen de Berk en de Den), badkamer met douche en toilet. Onze appartementen zijn daarom uitermate geschikt voor een langer verblijf. Ook hebben wij ervoor gekozen dat alle appartementen rook- en huisdiervrij zijn en wassen wij met een professioneel wasmiddel dat hypoallergeen is, geen parfum en kleurstoffen bevatten, zodat er ook mensen kunnen verblijven met bepaalde allergieën. Naast het theehuis hebben wij voor de logeer gasten voldoende parkeergelegenheid en hebben wij voor de fietsen een gesloten blokhut. Blijft u langer dan een paar dagen dan is er de mogelijkheid om de privé wasmachine / droger te gebruiken. Ook kunt u tussen door extra handdoeken/ schoon beddengoed bespreken.


Kunt u geen fietsen meenemen, maar wilt u wel graag rond toeren per fiets? Dan verhuren wij ook fietsen. Vraag naar de mogelijkheden en / of de fietsen vrij zijn op het moment dat u ze wilt gebruiken. Wilt u een luxere versie of een e-bike? Dan hebben wij in Sellingen en Vlagwedde 2 winkels die ook deze fietsen verhuren.