Appartementen

Voor wie opzoek is naar een kleinschalige maar comfortabele slaapplek voor 1 of meerdere nachten, dan zijn de appartementen aan de achterzijde van onze boerderij uitermate geschikt. Wij liggen midden in een zeer wisselende natuur. Bos, heide en verschillende cultuurlandschappen overlappen elkaar. Wandel,- en fietspaden in overvloed. Teveel om op te noemen.

Ervaar het daarom zelf ….

√ 3 app.; Berk, Den, Spar (studio)
√ Privé ingang
√  Privé Terras(sen)
√  Zit,- en eetkamer, keuken, slaapkamer( Berk, Den), douche en toilet
√  Gratis Wifi
√  Rookmelders aanwezig


Wij verhuren 3 appartementen voor elk 2 personen. Allen beschikken ze over een privé terras en een eigen ingang aan de achter- of zijkant van onze boerderij. Zo kunt u heerlijk genieten op uw terras met een boek, een glas wijn en een schitterende ondergaande zon wat u vaak zult treffen. Aan de achterkant treft u aan de linkerkant appartement 1, de Berk (voorheen Jantje) aan. Dit is ons grootste appartement. Daarnaast treft u appartement 2 aan, de Den (voorheen Keeske). En als laatst hebben we aan de zijkant van de boerderij onze 3de appartement/ studio, de Spar zitten (voorheen Huibke). De appartementen beschikken allen over een zitgedeelte met televisie, eetgedeelte, een ingerichte keuken met alle gemakken voorzien, slaapkamer( alleen de Berk en de Den), badkamer met douche en toilet. Onze appartementen zijn daarom uitermate geschikt voor een langer verblijf. Wilt u 2 nachtjes verblijven en bent u meer van het Bed and Breakfast, dan is de Spar uitermate geschikt. Wij hebben ervoor gekozen dat alle appartementen rook- en huisdiervrij zijn. Dan zitten we inderdaad midden in de natuur met vele hondenpaden, maar omdat de appartementen zich in 1 gebouw bevinden, vinden we het lastig als er gasten zijn die een “waakse” dierenvriend mee hebben. We wassen met een professioneel wasmiddel dat hypoallergeen is, zonder parfum en kleurstoffen bevatten, zodat er ook mensen kunnen verblijven met bepaalde allergieën. Naast het theehuis hebben wij voor de gasten voldoende parkeergelegenheid en hebben wij voor de fietsen een gesloten blokhut. Blijft u langer dan 2 weken dan is er de mogelijkheid om de privé wasmachine / droger te gebruiken. Ook hebben wij in de blokhut een oventje en een magnetron staan die u kunt gebruiken. In de blokhut zult u een lijst aantreffen die u zelf kunt invullen wanneer en wat u van ons leent. De sleutel van de blokhut krijgt u van ons, samen met uw eigen privé sleutel van verblijf.


Kunt u geen fietsen meenemen, maar wilt u wel graag rond toeren per fiets? Dan staan er ook enkele fietsen in de blokhut voor u klaar. Vraag naar de mogelijkheden en / of de fietsen vrij zijn op het moment dat u ze wilt gebruiken. Wilt u een luxere versie of een e-bike? Dan hebben wij in Sellingen en Vlagwedde 2 winkels die fietsen verhuren. Wilt u hier gebruik van maken dan kunnen wij ze ook alvast voor u huren zodat ze klaar staan bij uw appartement en brengen wij ze weer terug voor u.