Contact

Jipsingerhof

De appartementen zijn het gehele jaar geopend. Het theehuis zal bij mooi weer open zijn of op afspraak. Wilt u langskomen maar twijfelt u of we open zijn? Bel ons op onderstaand nummer.

Openingstijden Theehuis: woensdag tm zondag 13.00-17.00. Dit kan wegens privé omstandigheden en bij slecht weer (vooral de naseizoenen) afwijken. Voor een High Tea zijn wij alle dagen geopend, alleen op afspraak.

U kunt via e-mail of telefoon reserveren. Ook kunt u onderaan op de pagina van het appartement bij de agenda kijken voor beschikbaarheid of gelijk boeken. Tevens kunt u onderstaand contactformulier gebruiken om contact met ons op te nemen.

Inchecken: tussen 15.00 uur en 19.00 uur
Uitchecken: tussen 7.00 uur en 10.30 uur

Wij hebben de incheck tijd veranderd. Dit omdat wij langer bezig zijn met de schoonmaak van de appartementen wegens de corona maatregelen en dit willen wij zo professioneel mogelijk aanpakken. U krijgt een schoon-corona proof verblijf hiervoor terug. Mocht u eerder willen komen, dan horen wij dat graag en zullen we kijken wat we voor u kunnen betekenen, lukt inchecken nog niet, dan kunt u eventueel de omgeving vast bekijken of een heerlijke wandeling maken met als afsluiting een kopje koffie op ons terras. 

Bij aankomst krijgt u de sleutel van uw appartement van de gastvrouw die op dat moment aanwezig is, komt u later aan of heeft u iets anders besproken en is er op dat moment niemand aanwezig dan kunt u via de deur bel bij het theehuis inchecken.

Janneke Seldam
Jipsingboertangerweg 28
9551 TR Sellingen
0599-724805 of 06-42142514 (mag ook via whatsapp)
info@jipsingerhof.nl
KvK-nummer 76912604

appartementen sellingen