Contact

Jipsingerhof

De appartementen zijn het gehele jaar geopend. Het theehuis zal bij mooi weer open zijn of op afspraak. Wilt u langskomen maar twijfelt u of we open zijn? Bel ons op onderstaand nummer.

U kunt via e-mail of telefoon reserveren. Ook kunt u onderaan op de pagina van het appartement bij de agenda kijken voor beschikbaarheid of gelijk boeken. Tevens kunt u onderstaand contactformulier gebruiken om contact met ons op te nemen.

Inchecken: tussen 15.00 uur en 20.00 uur
Uitchecken: tussen 7.00 uur en 11.00 uur

Wij hebben de incheck tijd veranderd. Dit omdat wij langer bezig zijn met de schoonmaak van de appartementen wegens de corona maatregelen en dit willen wij zo professioneel mogelijk aanpakken. U krijgt een schoon-corona proof verblijf hiervoor terug. Mocht u eerder willen komen, dat kan.  U kunt de omgeving vast bekijken of een heerlijke wandeling maken met als afsluiting een kopje koffie op ons terras. Geef ons dan wel een seintje zodat er plek vrij is op de parkeerplaats

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan wil ik u graag verwelkomen met een kopje koffie of thee bij uw aankomst en wens ik u een fijn en ontspannend verblijf toe.

Janneke de Jongh
Jipsingboertangerweg 28
9551 TR Sellingen
06 42142514 (mag ook via whatsapp)
info@jipsingerhof.nl
KvK-nummer 76912604

appartementen sellingen