Theehuis de Huiskamer

  • Home
  • Theehuis de Huiskamer

Theehuis de Huiskamer is op dit moment gesloten en alleen op aanvraag open. Voor een High tea kunt u ons mailen of bellen.


U kent haar misschien wel van de koffie & theeschenkerij De Kainstobbe. Anda Seldam-Ploeger, inmiddels zijn Gert en Anda verhuisd naar Vlagtwedde, hun koffie en thee verkoop zetten zij daar nog wel voort. De High Tea’s die Anda al meer dan 20 jaar serveert, worden nu in Theehuis de Huiskamer voorgezet. Weliswaar op een andere plek, maar nog even lekker, bijzonder en vers gemaakt voor u. Vanaf 2 tot en met 15 personen kunt u reserveren. Zodra we meer nieuws hebben, dan houden we u op de hoogte hiervan. Onder de tab van Theehuis de huiskamer kunt u meer informatie vinden over de High Tea’s en verkoop theeën.


Heeft u een heerlijke wandeling of fietstocht gemaakt door onze bossen? Dan kunt u heerlijk uitrusten in ons theehuis of op het buiten terras. Onder het genot van een heerlijk vers kopje thee of koffie. En voor de levensgenieters met een leeg buikje serveren we u een heerlijke Brusselse wafel met warme kersen en slagroom of een appelpunt met warme honing en noten.Vanaf medio 2022 zal het ontbijt weer op de kaart staan om te reserveren.


Ook bieden wij Toeristische Informatie aan en hebben wij een klein assortiment aan folders van de omgeving Westerwolde/ Groningen/ Drenthe & Duitsland. Deze liggen in ons theehuis en op de grote tafel liggen enkele leesboeken/ magazines en kranten.