Welkom

Jipsingerhof

Appartementen verhuur

Theehuis “De Huiskamer”

In het mooie Zuid- Groningse Westerwoldse landschap staat onze boerderij. Tussen Mussel en Jipsinghuizen ligt Jipsingboertange, daar liggen wij net buiten. U vindt ons in een mooie bosrijke en landelijke omgeving. De vorige bewoners verhuurden de appartementen voor 55+ers en zat er een horeca bestemming op. In de “huiskamer” werd er van een ontbijtje tot een avondmaal genuttigd en als afsluiting een wijntje gedronken. De appartementen kregen de namen Keeske, Huibke en Jantje. Dit waren de namen van de familie leden. De laatste 5 jaren hadden ze de appartementen gesloten en werd er geen koffie meer op terras geschonken. Zodoende hebben wij alles weer opgepakt en zijn we in 2020 gestart met Jipsingerhof.

Achter in de boerderij bevinden zich 3 appartementen die wij verhuren. In het voorste gedeelte van de boerderij wonen wij zelf. Eigenlijk zit u hier op het mooiste plekje van onze stee. Met uitzicht over het landschap, de ondergaande zon, eekhoorntjes dicht bij u in de boom, een ree in het bos, hier zult u van alles beleven, horen, zien en proeven. Of u nu op uw privé terras of op ons terras zit, hier geniet u met een heerlijk vers ontbijtje dat wij voor u kunnen maken. Of wilt u genieten van een heerlijke wafel met warme kersen. Want naast onze boerderij ligt de oude gerenoveerde stal, waar zich nu het theehuis “De Huiskamer” bevindt. Hier kunt u zowel binnen als buiten genieten van een kopje verse munt thee of een heerlijke Latte Macchiato. Op onze Jip’s smulkaart vind u de drankjes en lekkernijen die wij aanbieden. Omdat we geen restaurant runnen, bieden we u een kleine kaart aan zonder alcoholische dranken. Heeft u een allergie? Vraag voor de mogelijkheden en we komen altijd tot een prettige samenwerking. Heeft u iets te vieren, maar geen behoefte om dit thuis te vieren? Ook een feestje is hier bespreekbaar tot een max. aan personen.

Op dit moment zijn wij bezig met de boerderij te renoveren. Half mei waren wij klaar met de 3 appartementen te renoveren. Omdat we alles zelf gedaan hebben en de corona crisis er tussen kwam, heeft het iets langer geduurd. Maar wat zijn we dan ook blij dat ze nu alle 3 verhuurd kunnen worden. Daarnaast zijn we ook in ons eigen privé gedeelte bezig. Het dak moeten we van binnenuit renoveren, er komen op zolder 3 kamers bij en ook gaan we in de toekomst onze woonkamer/keuken/ vloer renoveren/ vernieuwen. Dit alles proberen we zo stil mogelijk( en buiten de tijden dat er gasten logeren), te doen. Maar hoort u een krakend geluid, dan zijn wij dat hoogstwaarschijnlijk een verdieping boven u. Ook deze boerderij leeft en wordt er geleefd.

Presentatiepagina van bed en breakfast Jipsingerhof in Sellingen

Wij zijn ook aangesloten bij natuurhuisje.nl., Bedandbreakfast.nl. & airbnb.nl. Ook hebben wij een eigen Facebook en Instagram. Hier zullen wij berichtjes achter laten met nieuwe weetjes, ideeën, nieuwe actie’s, foto’s, tips voor uitjes in de omgeving. Maar het is ook zeker leuk als u als gast een berichtje achterlaat, onze pagina liked of deelt. Of misschien heeft u wel een leuke foto gemaakt tijdens uw verblijf bij ons en wilt u die met ons delen.

Toekomst plannen

  • Oplaadpunt elektrische fietsen
  • Uitbreiding theehuis buiten terras
  • High Tea’s
  • Workshops