Welkom

Jipsingerhof

Appartementen en studio verhuur

Theehuis “De Huiskamer” voor de heerlijkste echte High Tea’s, alleen op afspraak geopend.

In het mooie Zuid- Groningse Westerwoldse landschap staat onze boerderij. Tussen Mussel en Jipsinghuizen ligt Jipsingboertange, daar liggen wij net buiten. U vindt ons in een mooie bosrijke en landelijke omgeving. De vorige bewoners verhuurden de appartementen voor 55+ers en zat er een horeca bestemming op. In de “huiskamer” werd er van een ontbijtje tot een avondmaal genuttigd en als afsluiting een wijntje gedronken. De appartementen kregen de namen Keeske, Huibke en Jantje. Dit waren de namen van de familie leden. De laatste 5 jaren hadden ze de appartementen gesloten en werd er geen koffie meer op terras geschonken. Zodoende hebben wij alles weer opgepakt en zijn we in 2020 gestart met Jipsingerhof.

Achter in de boerderij bevinden zich 2 appartementen en een studio die wij verhuren. In het voorste gedeelte van de boerderij wonen wij zelf. Eigenlijk zit u hier op het mooiste plekje van onze stee. Met uitzicht over het landschap, de ondergaande zon, eekhoorntjes dicht bij u in de boom, een ree in het bos waar wij tegenover zitten. Hier zult u van alles beleven, horen, zien en proeven. Of u nu op uw privé terras of op ons terras zit, hier geniet u met een heerlijk vers ontbijtje dat wij voor u kunnen maken. Of wilt u genieten van een heerlijke wafel met warme kersen. Want naast onze boerderij ligt de oude gerenoveerde stal, waar zich nu het theehuis “De Huiskamer” bevindt. Deze is wegens privé omstandigheden alleen geopend op afspraak. Hier kunt u zowel binnen als buiten genieten van een kopje verse munt thee of een heerlijke Latte Macchiato. Ook worden er sinds kort 2 heerlijke, echte High Tea’s geserveerd. Alles vers en in eigen keuken voor u gemaakt. Deze Tea’s werden al zo’n 20 jaar lang gegeven op een andere locatie. Sinds dit jaar werken wij samen met Koffie en Thee verkoop de Kainstobbe uit Vlagwedde. Zij verkopen daar zo’n 100 eigen samengestelde losse theeën en branden zij in hun eigen koffiebranderij heerlijke verse koffiebonen en/ of gemalen bonen. Deze theeën verkopen wij ook in ons theehuis en op dit moment zijn we bezig met het opstellen van een webshop. Op onze Jip’s smulkaart vind u de drankjes en lekkernijen die wij aanbieden. Omdat we geen restaurant runnen, bieden we u een kleine kaart aan zonder alcoholische dranken, wel hebben wij de 0% alcohol bier op de lijst staan. Heeft u een allergie? Vraag voor de mogelijkheden en we komen altijd tot een prettige samenwerking.

Presentatiepagina van bed en breakfast Jipsingerhof in Sellingen

Wij zijn daarnaast aangesloten bij booking.com, natuurhuisje.nl., Bedandbreakfast.nl. & airbnb.nl. Ook hebben wij een eigen Facebook en Instagram. Hier zullen wij berichtjes achter laten met nieuwe weetjes, ideeën, nieuwe actie’s, foto’s, tips voor uitjes in de omgeving. Maar het is ook zeker leuk als u als gast een berichtje achterlaat, onze pagina liked of deelt. Of misschien heeft u wel een leuke foto gemaakt tijdens uw verblijf bij ons en wilt u die met ons delen.

Toekomst plannen

  • Oplaadpunt elektrische fietsen
  • Workshops
  • Theehuis de Huiskamer omtoveren tot een grotere appartement waar ook huisdieren welkom zijn.